Hotel Mura

Albena Bulgaria
КК АЛБЕНА
de la
EUR 1204 00 EUR
2 adulti

Facilități hotel

Hotelul oferă o varietate bogată de facilități și servicii, inclusiv un restaurant principal, două piscine exterioare pentru adulți și copii, o piscină interioară, un lobby bar și un pool bar numit Gergana. Printre facilitățile suplimentare se numără jacuzzi-ul, clubul internet, minibarul, serviciile de masaj, magazinul, închirierea de seifuri la recepție, serviciile de spălătorie și călcătorie, rent a car și schimbul valutar.
Hotelul organizează și programe de sport și divertisment atât pentru copii, cât și pentru adulți. În plus, oaspeții au acces la diverse activități recreative, cum ar fi excursiile, sporturile acvatice, mini golf, călăria, scufundările, fotbalul, baschetul, fitnessul, biliardul, închirierea de biciclete și ricșe, plimbările cu trăsura, Luna Park-ul și bowlingul, disponibile contra cost.


Facilități camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu televizor cu canale prin cablu, aer condiționat, frigider, minibar, fier de călcat, iar băile sunt dotate cu duș, halate de baie, papuci de casă, prosoape, uscător de păr și balcon.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti - Albena Bucuresti - Albena; Autocar Albena - Bucuresti Albena - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare