LOCALIZARE

Turtle Bay Beach Club este situat la 200 de metri de plaja, la marginea Parcului National Marin Watamu, apreciat international, unul dintre cele mai bune din Kenya. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Malidi la aproximativ 20,9km.

FACILITATI

Cladirile hotelului sunt amplasate intre gradini tropicale, cu 145 de camere, trei restaurante, trei baruri  si piscina; si alcatuiesc una dintre cele mai extinse proprietati all-inclusive din Kenya.
Piscina are un jacuzzi si o piscina separata pentru copii de 0,6 metri adancime.
Kids Club unde copii pot desfasura activitati distractive si educative.
Turtle Bay Beach Club este primul hotel care a primit Clasarea ecologica de aur de catre EcoTourism Kenya, ca recunoastere a eforturilor lor de a promova turismul durabil prin conservarea patrimoniului de mediu si cultural al Kenya.

RESTAURANT

Exista unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Main Restaurant
Snack Bar
Pizza Restaurant
Blue Turtle Restaurant

CAMERE

Super Club Rooms  - Aceste camere au fost complet renovate si redecorate, toate au cada si dusuri separate, balcon, aer conditionat, aparat pentru cafea si ceai, seif, uscator de par. Aceste camere sunt, de asemenea, dotate cu un pat dublu de o persoana; unele dintre aceste camere au usi interconectate, iar 3 au fost special concepute pentru clientii cu dizabilitati locomotorii.

Lamu Rooms -  Acestea sunt unitati in stil swahili, toate renovate, unele cu vedere la ocean sau gradina. Toate sunt dotate cu aer conditionat si ventilator pe tavan, aparat pentru cafea si ceai, seif, uscator de par, baie privata si dus, paturi twin (sau Queen size la cerere) , terasa. Potrivita pentru 2 persoane.

Ocean Front Rooms - camerele care au fost complet renovate. Toate cu aer conditionat si ventilator pe tavan, cada si dus separate, pat dublu si de o persoana, seif, uscator de par, balcoan sau terasa cu acces direct plaja. Aveti aparat pentru prepararea ceaiuluicafelei. Potrivit pentru 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

View Suites - Se ofera dormitor cu aer conditionat, frigider, uscator de par, aparat pentru prepararea de cafea si ceai. Dus si cada separate. Este potrivita pentru doi adulti.

Nota informativa Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion Bucuresti - Mombasa 2022 - 2023 Bucuresti - Mombasa; ; ; Transport Avion Mombasa - Bucuresti 2022 - 2023 Mombasa - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Turtle Bay Beach Club , Mombasa, Kenya

Verifica tarife si disponibilitate